1. část plachty

3 komentáře:

  1. - nadhled doupravim a udelam kvalitnejsi, predstavuju si zimni scenu - kluziste/vanocni trhy atp., spis jde o to, jestli vubec pouzit na zakres tuto fotku..
    - druha vizualizace by mozna mohla byt zivejsi, vic lidi..ale zase mi prijde, ze pak nevyzni tolik ten prostor a je to preplacane
    - do vecera snad skompletuji koncept, schemata provozu a transportu veci na namesti..
    - nakonec funkce - sklad, zazemi spravce a kavarnu/hospodu ukladam pod "namesti" mezi podpurne zdi pri kazde strane brehu - prostor mezi zdmi je ctyri metry, dispozice mam rozdelane..
    -vstup na stvanici nakonec rampou, prijde mi to nejcistsi reseni..obdobne resim i rampu z lavky

    OdpovědětVymazat
  2. libi se mi ten rezopohled na celou sirku plachty, coz nekoresponduje s temi ctyrmi mensimi ctverci uplne - bylo by mozne to takhle mit? diky k.

    OdpovědětVymazat
  3. dobry den katerino, hlavni perspektiva v nadhledu je dobra, pokusil byh se o lepsi zaber-fotku, mozna i z druhe strany, povrch mostu udelejte jako zrcadlo, musi to byt sperk, pilire mostu musi byt tenke jako z plechu, perspektivu kde jsou sochy udelejte klidne bez lidi, v prvnim planu by nemel byt plot, najdete lepsi sochy, dole je treba zachovat ctverce s ohledem naa publikaci o atelieru, jinak ok, dek ph

    OdpovědětVymazat